Mielenrauhaa ja lisäturvaa

Tunteeko läheisesi olonsa turvattomaksi kotonaan? Deboran turvapuhelin tuo avun ja turvan läheisesi kotona asumiseen toimintakyvyn heikentyessä. Turvapalveluumme voidaan liittää myös kotihoitopalveluita tai voinnintarkistussoittoja. Deboran turvapuhelinmallit toimivat gsm-verkossa ja niihin käy normaali sim-kortti. Saatavilla useita laitemalleja, kuten rannekkeita sekä kaulaan ripustettavia hälytyspainikkeita. Laitekohtaiset ominaisuudet ovat monipuolisia ja tarjoavat paljon enemmän kuin perinteinen turvaranneke, esimerkiksi GPS-paikannus aktiivisesti liikkuville asiakkaille sekä automaattihälytys esimerkiksi putoamis– tai tajuttomuustilanteissa.

Helppoa, vaivatonta ja edullista

Turvaranneketta on helppo käyttää, mukava pitää kädessä ja se antaa turvallisuuden tunnetta. Ranneke toimii myös kellona. Paikantaviin laitemalleihin kuuluu selainpohjainen karttaohjelmisto, jonka avulla esimerkiksi omainen voi seurata rannekkeen käyttäjän sijaintipaikkaa, muuttaa hälytysnumeroita ja asettaa turva-alueen, josta poistuttaessa ranneke lähettää automaattihälytyksen. Yhdessä ranneke ja karttapalvelu tarjoavat käytännöllisen ratkaisun henkilökohtaiseen paikannukseen esimerkiksi muistisairaalle läheiselle tai vaikkapa lapselle. Saatavilla on myös monipuolinen hyvinvointikello, joka kerää tietoa asiakkaan terveydentilasta, kuten uni-valverytmistä, ja ilmoittaa automaattisesti muutoksista asiakkaan hyvinvoinnissa. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää saatavilla olevista malleista. Tilauksen yhteydessä käydään läpi asiakkaan yksilöllinen tilanne, sovitaan palvelun ominaisuuksista ja esiasennetaan laite asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Asennuksen yhteydessä asiakas saa käyttöopastuksen. Voimme toimittaa laitteen myös postitse tai asiakas voi halutessaan noutaa sen toimipisteestämme.

Deboran turvapuhelinlaitteiden hinnat vaihtelevat mallin ja ominaisuuksien mukaan. Laitteiden kuukausihinta vaihtelee mallista riippuen 19,90-69,00 euron välillä. Laitteen voi lunastaa itselleen myös kertamaksulla, jolloin hinta vaihtelee 235-495 euron välillä (sis. alv 24%). Palvelu vaatii gsm-liittymän, jonka saa tarvittaessa myös Deboran kautta hintaan 6,00 euroa/kk (sis. alv 24%). Turvahälytykset voidaan ohjata omaisen omaan puhelimeen taikka Deboran tai yhteistyökumppanimme päivystykseen. Turvapuhelin ilman hälytyspäivystystä voidaan toimittaa asiakkaille valtakunnallisesti. Deborasta voi tilata turvapalvelun myös kokonaisratkaisuna, jolloin huolehdimme laitetoimituksen lisäksi hälytyspäivystyksestä sekä turva-auttajakäynneistä tarpeen mukaan. Hälytyspäivystyksen sisältävä turvapalvelu on on saatavilla tällä hetkellä pääkaupunkiseudulla.

Valitse tarvitsemasi ominaisuudet

Turvapalveluun voidaan lisätä seuraavat oheispalvelut:

  • Asennus- ja käyttöopastuskäynti 35 €
  • Ympärivuorokautinen hälytyspäivystys 19,90 € / kk
  • Auttamiskäynnit päivisin (klo 07-22) 45 € / kerta
  • Auttamiskäynnit öisin (klo 22-07) 75 € / kerta
  • Päivittäinen voinnintarkistussoitto 50 € / kk
  • Ympärivuorokautinen hälytyspäivystys, sisältäen yhden auttamiskäynnin 60 € / kk
  • Ympärivuorokautinen hälytyspäivystys, sisältäen kaksi auttamiskäyntiä 95 € / kk
Kuva