Debora Hoivakoti Harmonia

on vanhuksille suunnattu tehostetun palveluasumisen koti Helsingin Pohjois-Haagassa. Hoivakodissamme on yhteensä 40 asukaspaikkaa. Vuonna 2009 peruskorjatut tilat ovat ajanmukaiset ja toimivat. Hoivakoti Harmonia tarjoaa vanhuksille kodikkaan asumismuodon, johon sisältyy monipuolisia jokapäiväiseen elämään ja selviytymiseen liittyviä palveluja, jotka on suunniteltu erityisesti dementoituvien ja liikuntarajoitteisten asukkaiden tarpeisiin.

Palvelut

Hoivakoti Harmoniassa ammattitaitoiset hoitajat ovat paikalla ympäri vuorokauden. Toiminnassamme painotetaan kiireettömän läsnäolon sekä liikunnan ja kuntoutuksen merkitystä. Aktiivinen viriketoiminta ja monipuoliset fysioterapiapalvelut ovat keskeisessä asemassa. Arkeemme kuuluu mm. seurapelejä, jumppatuokioita, muistelemista ja erilaisia retkiä. Vietämme juhlapyhiä suomalaisia perinteitä kunnioittaen. Hoivakodissamme tuetaan ikääntyneiden kykyä selviytyä arjesta itsenäisesti, yksilölliset tarpeet ja toiveet huomioiden sekä asiakasta kunnioittaen.

Hoivakoti Harmoniassa tuotetaan ensisijaisesti pitkäaikaisasumisen palveluita, mutta tarvittaessa palvelumme sopivat myös intervallihoitoa tarvitseville, sairaalasta kotiutuville, omaishoidon lomitukseen sekä sairastumisen tai vammautumisen jälkihoitoon lyhyempiaikaisen asumispalvelun muodossa. Harmoniaan voi hakeutua asiakkaaksi suoraan tai oman kunnan kautta, myös palveluseteli käy maksuvälineenä.

Kevythoiva-asunnot

Kevythoiva-asunnot on tarkoitettu senioreille, jotka asuvat itsenäisesti mutta kaipaavat tukipalveluja lähelleen. Hoivakoti Harmoniassa on kahdeksan hoiva-asuntoa, joista neljä on yksiöitä (32m2) ja neljä kolmioita (74m2). Asunnoissa on täysimittainen keittiö ja saniteettitila sekä sauna ja oma parveke. Harmonian hoiva- ja ateriapalvelut sekä siivous- ja turvapalvelut ovat asukkaiden ulottuvilla ja muuton yhteydessä suunnitellaan kullekin asukkaalle heidän tarpeidensa mukainen palvelukokonaisuus. Hoitohenkilökunta on tavoitettavissa ympäri vuorokauden.

Ryhmäkoti Rauha

Ryhmäkoti Rauha tarjoaa tehostettua palveluasumista vanhuksille, jotka ovat fyysisesti toimintarajoitteisia ja tarvitsevat hoitoapua myös yöaikaan. Hoitoalan ammattihenkilöstö on paikalla kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelukonseptiin kuuluu kodinomainen asuminen omissa huoneissa, joissa kaikissa on inva-mitoituksella varustetut saniteettitilat. Asukkaiden ulottuvilla on ateria- ja siivouspalvelun lisäksi monipuolista virike- ja kuntoutustoimintaa. Ryhmäkoti Rauha tarjoaa kodin 15 asukkaalle.

Ryhmäkoti Usko

Ryhmäkoti Usko on tarkoitettu muistihäiriöstä kärsiville asukkaille, jotka tarvitsevat erityisen asiantuntevaa ja intensiivistä huolenpitoa. Ryhmäkodin henkilökunta on erikoistunut dementoituneiden hoitoon ja asukkaiden käytettävissä ympäri vuorokauden. Tarjolla on monipuolista heidän tarpeisiinsa soveltuvaa virike- ja kuntoutustoimintaa. Ryhmäkoti Usko tarjoaa kodin 15 asukkaalle.

Varaa aika tutustumiskäynnille

Täytä lomake tai soita meille niin otamme sinuun yhteyttä.
(*) Pakolliset kentät merkitty tähdellä.

Nimi *

Puhelin *

Sähköposti *

Viesti

Kuva