Yritysesittely

Debora on suomalainen sosiaali- ja terveydenhuoltoalalla toimiva palveluyritys, joka palvelee asiakkainaan kaikenikäisiä ihmisiä vauvasta vaariin. Debora tunnetaan ketteränä palveluorganisaationa, joka mukautuu erilaisiin asiakastarpeisiin ja tarjoaa kokonaistaloudellisesti ylivoimaisia palveluita.

Deborassa asiakas asetetaan keskiöön. Tavoitteenamme on kohdata haastavissakin elämäntilanteissa olevia ihmisiä merkityksellisellä ja positiivisen muutoksen mahdollistavalla tavalla, sekä kehittää uudenlaisia toimintamalleja, joiden avulla pyritään mahdollistamaan hyvä elämä ja ennaltaehkäisemään asiakkaan toimintakyvyn heikkeneminen.

Debora pähkinänkuoressa

Perustettu vuonna 1999 (Osakeyhtiö vuodesta 2004)
40 palveluasumisen paikkaa
Toteutamme tuhansia kotikäyntejä vuorokaudessa
19 toimipistettä, palvelutoimintaa yli 100 kunnan alueella
Työllistää yli 700 työntekijää ja 20 alihankkijaa osa- tai kokoaikaisesti
Henkilökunnasta valtaosa on sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia
Suomalainen kasvuyritys, liikevaihto 06/2017 n. 18 milj. €.

Arvot ja missio

Missiomme on parantaa asiakkaidemme elämänlaatua ja edistää heidän hyvinvointiaan joka päivä. Keskeisessä asemassa toiminnassamme on vahva ammattitaito sekä asiakkaan yksilöllisyyttä kunnioittava ote hoito- ja palvelutyöhön. Asiakaslupauksemme on tuottaa lämminhenkisiä sosiaali- ja terveyspalveluita joustavasti, laadukkaasti ja tuloksellisesti osaavan henkilökunnan voimin sekä alan parhaita käytäntöjä soveltaen. Perusarvoihimme kuuluvat asiakaslähtöisyys, kumppanuus ja joustavuus.

Asiakaslähtöisyys

Asiakas on toimintamme ytimessä. Tavoitteenamme on monipuolisen palvelutarjonnan avulla ylläpitää sekä kasvattaa asiakkaidemme voimavaroja ja elämäniloa. Pyrimme kaikissa tilanteissa olemaan asiakkaidemme luottamuksen arvoisia. Systemaattinen laadunhallinta on keskeinen osa toimintaamme ja selvitämme säännöllisesti asiakkaidemme tyytyväisyyttä meiltä saamiinsa palveluihin.

Kumppanuus

Pyrimme luomaan palveluhenkilöstömme ja asiakkaidemme välille luottamuksellisen yhteistyösuhteen. Toimimme tiiviissä yhteistyössä omaisten, lääkäreiden sekä muiden sidosryhmien kanssa varmistaaksemme palvelun vaikuttavuuden. Toimimme myös julkisen sektorin kumppanina sosiaali- ja terveysalan ostopalveluissa sekä ulkoistuksissa. Tilaajatahoille tarjoamme avoimuutta ja luotettavaa kumppanuutta, tilaamisen ja yhteistyön vaivattomuutta, asiakastyytyväisyyttä, palvelun vaikuttavuutta ja kustannussäästöjä. Tehokkaiden toimintamallien avulla voimme tarjota korkealaatuista palvelua kustannustehokkaasti.

Joustavuus

Tahdomme turvata asiakkaillemme onnellisen ja sujuvan arjen. Pyrimme rakentamaan palvelumme asiakkaidemme yksilöllisten elämäntilanteiden ja muuttuvien tarpeiden ehdoilla. Deboran palvelutoiminta on organisoitu pieniin tiimeihin, joiden fokuksena on asiakas. Henkilöstö kantaa vastuuta itseohjautuvasti omasta ja tiiminsä työstä. Sähköiset järjestelmät mahdollistavat sujuvan tiedonkulun ja viestinnän. Tiimit saavat tarvittaessa taustatukea valmentajilta ja hallinto on mutkatonta.

Omistus

Debora Oy:n pääomistajana on suomalainen pääomasijoitusyhtiö MB Rahastot. MB Rahastoilla on runsaasti suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tuntemusta ja omistajana tarjoaa Deboralle vakaan taloudellisen perustan, jonka avulla pystymme vastaamaan suomalaisen sosiaali- ja terveydenhuollon haasteisiin sekä kehittämään innovatiivisia ja ihmisläheisiä palveluita.

Kuva