Rekrytointi

Debora on kasvava ja ketterä sosiaali- ja terveysalan palveluyritys, joka on tunnettu laadukkaista ja monipuolisista palveluistaan. Pyrimme myös olemaan houkutteleva ja viihtyisä työpaikka, joka tukee henkilökunnan hyvinvointia ja osaamisen kehittämistä. Debora työllistää koko- tai osa-aikaisesti lähes 700 sosiaali- ja terveysalan ammattilaista. Moniammatilliseen henkilöstöömme kuuluu mm. lähihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, yhteisöpedagogeja, fysioterapeutteja, toimintaterapeutteja, lastenhoitajia, kodinhoitajia sekä henkilökohtaisia avustajia.

Kannustamme Sinua hakemaan töihin Deboraan, mikäli

  • nautit tiimityöstä ja kannat myös itsenäistä vastuuta;
  • kohtaat asiakkaan lähimmäisenä;
  • asetat riman korkealle omassa työssäsi;
  • olet empaattinen ja sosiaalinen;
  • kykenet proaktiiviseen ongelmanratkaisuun ja arjen innovaatioihin haastavissakin tilanteissa;
  • osaat verkostoitua ja huomioida kokonaisuuden.

Deborassa voit työskennellä kotihoidon, palveluasumisen, terapiatyön, henkilökohtaisen avun tai lapsiperhepalveluiden parissa. Lisäksi henkilöstöpalvelumme kautta avautuu laajat työskentelymahdollisuudet myös julkisessa perusterveydenhuollossa ja erikoissairaanhoidossa. Töitä on tarjolla niin kokeneille ammattilaisille kuin vastavalmistuneillekin sekä opiskelijoille. Meillä voit toimia joko keikkaluonteisessa tai vakituisessa työsuhteessa. Tarjoamme kilpailukykyiset palkkaedut, asianmukaisen perehdytyksen työtehtäviin sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisten ja ihmisläheisten tehtävien parissa.

Tarjoamme henkilökunnalle työsuhde-etuina lakisääteistä laajemman työterveyshuollon, säännöllisiä virkistyspäiviä ja henkilöstötapahtumia, kuntoliikuntakampanjoita, vakituiselle henkilöstölle työvaatteet, erilaisia etuja yhteistyökumppaneiltamme, kuten liikuntapalveluista sekä pankki- ja vakuutuspalveluista, ja lisäksi mahdollisuuden täydennyskoulutukseen. Mikäli kiinnostuit, voit täyttää avoimen hakemuksen niin otamme Sinuun yhteyttä. Seuraa työpaikkailmoituksia kotisivuillamme ja tiedustele myös oppisopimus- ja harjoittelupaikkoja!

Avaa hakulomake »

Avoimet työpaikat

Kuva