Hinnasto

Tutustu palveluidemme hintoihin tästä. Säännöllistä palvelua tilaaville sopimusasiakkaille teemme mielellään yksilöllisen tarjouksen. Ota yhteyttä ja kysy lisää tästä ».

Hinnasto 2017

Lahjakortit

Hemmottele rakkaimpiasi Deboran palvelulahjakortilla. Voit lahjoittaa lähimmäisellesi hoivaa, lastenhoitoapua, kotisiivouksen, tai vaikkapa fysioterapeutin kotikäynnin. Katso hinnastomme ja ota yhteyttä!

Tuet ja vähennykset

Moniin sosiaali- ja terveyspalveluihin on saatavilla yhteiskunnan tukia ja etuuksia. Etuudet voivat vaihdella kunnittain ja niitä myönnetään tarveperusteisesti sosiaalityntekijän tai muun tahon arvioinnin perusteella. Etuuksien määrään voi vaikuttaa myös tuensaajan taloudellinen tilanne.

Kotitalousvähennys

Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää useimmissa Deboran palveluissa. Vuonna 2017 kotitalousvähennys on 50 % palvelun kokonaishinnasta. Kotitalousvähennyksessä on 100 euron omavastuu ja kotitalousvähennyksen yläraja on 2400 euroa / henkilö / vuosi. Kotitalousvähennyksen voi hyödyntää myös palvelujen maksamiseen osallistunut lähiomainen, kuten puoliso tai jälkeläinen. Kotialousvähennys haetaan yleensä takautuvasti omassa veroilmoituksessa, mutta säännöllisiä palveluita käyttävät asiakkaat voivat huomioida sen verotuksessaan myös etukäteen. Tietyt etuudet voivat estää kotitalousvähennyksen saamisen, kuten palveluseteli tai kotihoidon tuki. Verohallinnon sivuilta löydät lisätietoja kotitalousvähennyksestä.

Kelan tuet

Kela-korvausta voi saada niistä hoidoista ja tutkimuksista, joihin asiakas on saanut yksityislääkäriltä lähetteen. Deboran palveluissa tällaisia voivat olla fysioterapia, lymfaterapia sekä sairaanhoidolliset toimenpiteet. Jos lääkärisi määrää samalla kertaa useamman toimenpiteen hoitosarjan, voi korvauksen saada enintään 15 hoitokerrasta. Korvaus on Kelan vahvistetun korvaustaksan mukainen. Terapiapalveluissa käytössämme on Kelan suorakorvausjärjestelmä, eli Kela-korttia näyttämällä saat korvauksen jo maksaessa.

Kelalta voi hakea myös eläkettä saavan hoitotukea, jonka tarkoitus on tukea pitkäaikaisesti sairaan tai vammaisen eläkkeensaajan selviytymistä jokapäiväisessä elämässä sekä hänen toimintakykynsä ylläpitämistä, kuntoutustaan ja hoitoaan. Tuki korvaa osin myös toimintakyvyn heikentymisestä aiheutuvia kustannuksia.

Palveluasumisessa voi hyödyntää soveltuvin osin Kelasta haettavaa eläkkeensaajan asumistukea, joka korvaa pienituloisten eläkeläisten asumisesta aiheutuneita menoja.

Palveluseteli

Useat kunnat eri puolilla Suomea ovat ottaneet käyttöön palvelusetelin, joka tarjoaa osittaisen tuen esimerkiksi kotihoidon, henkilökohtaisen avun, lapsiperheiden kotipalvelun, fysioterapian tai tehostetun palveluasumisen kustannuksiin. Palveluseteli antaa asiakkaalle mahdollisuuden itse valita mieleisensä palveluntuottajan kunnan hyväksymien yritysten joukosta. Palveluseteli ei ole vielä käytössä kaikissa kunnissa ja sen kattamat palvelut sekä euromääräinen arvo vaihtelevat. Lisätietoa saat oman alueesi sosiaalityöntekijältä.

Kuva